Skip to content
06 2157 5656
info@massageatelier-namaste.nl
Menu

Over José

jose massageatelier namaste

Mijn naam is José,

ben moeder van twee mooie kinderen , leef met mijn man , zoon en mijn beestenboel in Bovenkarspel…en heb een massagepraktijk aan huis.

Na veel omzwervingen qua woonplekken en werk, steeds niet helemaal op mijn plek.. de voldoening niet kunnen vinden, tot ik me in 2008 ben gaan richten op masseren, en voelde dat het klopte.

Na verschillende massage opleidingen te hebben gevolgd, kwamen daar Reiki en Quantum Touch bij als “healingtools”. Ik ontdekte hierdoor wat er mogelijk is met energie en wilde dit verder ontwikkelen.

Ik ben daarom de opleiding tot intuïtief masseur gaan doen, deze heb ik vervolgd in Andalusië en heb mijzelf met deze ervaring enorm verrijkt.

healing sessie bovenkarspel

Om nog meer de diepte in te gaan, ben ik dankbaar om de inwijdingen voor Shambhala -mdh(multi dimensional healing) te hebben mogen ontvangen…een prachtige healingmethode , waardoor er nog meer Liefdevolle Energie mag stromen.

Momenteel ben ik bezig met een jaartraining bij de I AM academy…thuiskomen bij MeZelf ,in mijn Kracht en in flow met de Bron…hoe dieper ik verbonden ben met MeZelf , hoe mooiere massages & healings er kunnen ontstaan .

Massageatelier Namasté

*Waar behandelingen op maat worden gecreëerd*